skip to Main Content

Welkom bij

Talent & Career Management

Weet je niet precies waar jouw kracht zit of weet je niet goed hoe je jouw doel moet bereiken? Wij leiden jou op om jouw talenten in te kunnen zetten en zorgen ervoor dat je de baan of projecten krijgt waarin jij maximaal kan presteren! Werken en leren tegelijk! En voor onze opdrachtgevers hebben we de juiste talenten gereed staan om hun organisaties te komen versterken!

Morgen weer naar school, overmorgen praktijklessen en de rest van de werkweek aan de slag in een prachtig beroep met een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden? Dan je op de juiste website terecht gekomen waar je daadwerkelijk morgen al in het selectieproces kan zitten! Wij staan er met onze ervaring klaar voor om jou een mooie toekomst  te kunnen geven maar het zijn jouw talenten die het moeten waarmaken!

Bekijk hier de video over ‘Werken & Leren’ bij Talent & Career Management
Selectiedagen op 15 en 16 juli 2023 in onze kantoren! Ben je er klaar voor?
Bekijk hier de videoclip over de selectiedagen die wij wekelijks organiseren!

Onze pijlers

Werken & Leren in de energiesector

Iedereen heeft het wel dagelijks even over energie. De hoge tarieven, de duurzaamheid, de windmolens en dat we van het gas af moeten. We zitten midden in de energietransitie waar we naar een energienet toe werken van duurzame gassen en groene stroom. Dit betekent veel innovatie en benodigde aanpassingen in het net, waar jij een sleutelrol in kan gaan spelen! Wil jij morgen al starten in deze dynamische wereld en starten met één van de mooie Werken & Leren trajecten?

Werken & Leren in de elektrotechniek

Ooit werd alles waar een stekker aan zat ook gemaakt door Philips’. Nu is het al bijzonder als er nog een stekker aan zit! Maar de techniek is geïnnoveerd en het werken als elektromonteur bestaat niet meer alleen maar het aanleggen van wandcontactdozen en het aanleggen van verlichting, maar ook energietechniek, meet en regeltechniek en telecommunicatietechniek. Wil jij ook in deze High Technology worden opgeleid en direct aan het werk?

Werken & Leren in de maritieme sector

Grote scheepswerven waar jij gaat werken als technisch specialist met de nieuwste technieken. Je gaat werken en leren tegelijk en krijgt dus ook tijdens je opleiding betaald. Je wordt opgeleid tot allround lasser, pijpbewerker of constructiewerker. Wil jij ook werken in deze trotse Nederlandse maritieme sector? Vraag dan een intakegesprek aan en we bekijken samen de mogelijkheden.

Werken & Leren in de ICT

Data & Informatie, daar draait het allemaal om vandaag. En wat we vandaag een geniale app vinden, dat vinden we morgen alweer heel normaal! Kunstmatige intelligentie doet overal al zijn intrede! Geniet jij van de nieuwste technieken en werkgebieden zoals Data Science, Artificial Intelligence, Business Intelligence en Machine Learning? Waag dan de kans en vraag een intake gesprek aan om deze droom te realiseren!

VOLG ROUTE ORANJE

VOLG ROUTE ROOD

VOLG ROUTE BLAUW

VOLG ROUTE GROEN

Back To Top